Toegang

GMA Technics

Toegangscontrole

Voor toegangscontrole gebruikt GMA Technics voornamelijk het materiaal van ACT "Acces Control Technologie". Met ACT kunnen we elk type installatie aan, dit van 1 deur naar .... . Het feit dat we voor ACT hebben gekozen heeft ook te maken met hun gebruiksvriendelijke software. Indien u geen uitgebreide functies hoeft kan u gebruik maken van

 

de eenvoudige ingebouwde webbrowser applicatie, wenst u meer uitgebreide functies kan u gebruik maken van ACT Win lite, deze dient wel op een lokale computer te worden geïnstalleerd.

Voor de grotere of multi-site installaties kunnen we eveneens ACT Win Pro voorstellen die gebaseerd is op een serverinstallatie.

Bent u reeds in het bezit van toegangscontrole en badges "geen probleem" u behoudt uw bestaande badgelezers en kaarten, wij zorgen ervoor dat deze zullen werken op het ACT systeem. Bent u gezeteld in een gebouw waar meerdere bedrijven aanwezig zijn en hebt u reeds een badge om het gebouw te betreden "geen probleem", wij zorgen dat u met één en dezelfde badge ook uw kantoren kan betreden, zo vermijden we situaties waar personen meerder badges nodig hebben.

Overzicht

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

ACTpro 1500 netwerkinterface voor 1 deur met ingebouwde webbrowser applicatie.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

ACT100e businterface voor 1 deur, kan gekoppeld worden met een ACTpro1500.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

ACT 1030e proximity card reader, HID compatible.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

ACT Win lite of pro software voor het beheer van uw systeem.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Kaarten en fobs. Deze kunnen ook naar de wensen van de klant worden bedrukt.

Tijdsregistratie

Wenst u tijdregistratie, aarzel niet om er met ons over te praten. Wij kunnen in samenwerking met een partner een pakket uitbouwen, die voldoet aan uw eisen.

Aangezien tijdregistratie veel meer inhoud dan het enkel en alleen inlezen van een badge, werken we samen met een specialist in deze sector.

GMA technics SPRL. Rue A.Bastien 106 Hornu 7301

TVA : BE0825 331 626 RPM Mons BNP PARIBAS FORTIS 001-6093992-43